Even voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Hagen en in het najaar van 2014 ben ik begonnen met het maken van vogelvoedertaarten en dit bleek al snel een groot succes. Daarom ben ik van start gegaan met mijn eigen onderneming. Daarnaast heb ik in 2017 een tweede bedrijf er bij overgenomen, de Vogeltaartfabriek.

Aan vogeltaarten heb ik een zeer divers assortiment. Ik maak van elke vogeltaart een feestje. De vogeltaart kan worden gegeven als cadeau, relatiegeschenk, een bedankje en zelfs om te plaatsen op een graf in plaats van een boeket bloemen.

De vogeltaart is gemaakt van ongezouten vet, hoogwaardig vogelzaad , afgewerkt met gedroogde sinaasappelschijfjes, cranberry’s of noten en zaden. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Een feest voor de vogels zoals meesjes, roodborstjes, merels en musjes. Zelfs de eekhoorntjes smullen ervan. Voor wie op zoek is naar een origineel cadeau en van vogels houdt.

De vogeltaarten en vogelkransen worden met de hand gemaakt. Tijdens het najaars- en winterseizoen worden de producten volgens een geolied proces gemaakt, waardoor mijn werkruimte soms net een kleine fabriek lijkt. Hierdoor is de naam Vogeltaartfabriek ontstaan.

Door de jaren heen is het assortiment flink uitgebreid. Sinds een aantal jaar verkoopt de Vogeltaartfabriek ook allerlei leuke artikelen van decoroest voor zowel binnen als buiten.

 

Verkrijgbaarheid producten De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van de Vogeltaartfabriek. Daarnaast kunt u in de winterperiode terecht bij de vele verkooppunten voor de Vogeltaartfabriek.

Ook is het sinds 2020 mogelijk om de producten van de Vogeltaartfabriek in een (onbemand) kraampje aan de Gravenstraat 20A te kopen in Voorst. U kunt hier 24/7 terecht. U kunt hier contact betalen, maar ook is het eventueel mogelijk om een foto te sturen van wat u heeft gekocht en u ontvangt dan daarna een betaalverzoek per app.

Echter is het helaas niet mogelijk om het volledige assortiment te presenteren in de kraam, bent u op zoek naar een specifiek artikel, laat dit dan even weten en we kunnen het voor u klaar leggen!