Levering

Bezorging van jouw pakket

Hey daar! We vinden het super dat je bij ons hebt besteld en we willen je graag op de hoogte houden over hoe het zit met de verzending. We versturen je pakketje met een koerier en ons doel is om het binnen  1 tot 3 werkdagen gezellig bij je thuis af te leveren. We weten allemaal dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn, en dat geldt ook voor pakketjes. Vooral als het druk is, kan het gebeuren dat je zending een beetje op zich laat wachten. Dit komt door de drukte bij de bezorgdiensten waar zelfs wij weinig aan kunnen doen.

Nu over onze brievenbuspakketjes, die zijn er meestal al binnen 1 tot 2 werkdagen. Lekker snel dus!

Mocht je toch wat onduidelijkheden voelen of gewoon even willen kletsen over de status van je bestelling, schroom dan niet om ons te mailen op info@vogeltaart.com. Of als je meer van direct contact houdt, stuur ons een berichtje via WhatsApp op 06-13918438. We staan voor je klaar en helpen je graag verder!

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan je bestelling als wij aan het voor je inpakken

Verzendkosten

We snappen dat je niet kunt wachten om je pakket in ontvangst te nemen. Laten we het dus eenvoudig houden: voor de verzending binnen Nederland rekenen we € 8,50 per pakket. Zo weet je direct waar je aan toe bent.
De brievenbuspakketjes zijn iets voordeliger, deze heb je voor € 5,25 in huis.

Mocht je pakket een reisje over de grens maken naar Duitsland, België of Frankrijk, dan zijn de verzendkosten net even anders. Die berekenen we namelijk op aanvraag, zodat we je de beste optie kunnen bieden. Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Schroom niet en stuur een mailtje naar info@vogeltaart.com. We staan klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je pakket net zo zorgvuldig en snel mogelijk jouw kant op komt.

Afhalen pakket

Hey, leuk dat je interesse toont in onze vogeltaarten en andere producten! We begrijpen je enthousiasme voor je bestelling. Daarom kun je je pakket bij onze werkplaats ophalen. Op jouw tijd en wanneer het schikt, wel op afspraak.

Na je bestelling, mail ons op info@vogeltaart.com om een ophaalmoment af te spreken. Eenvoudig toch?

!! Let op: ophalen kan enkel bij onze werkplaats, niet bij verkooppunten.

Onze werkplaats adres:

Gravenstraat 20a
7383 RJ in Voorst