Dealer login

Welkom, leuke winkels!

Hey daar! Goed dat je er bent. Wij van de Vogeltaartfabriek hebben iets speciaals voor de gevederde vrienden in je tuin. Onze vogelvoedertaarten zijn een echte traktatie, gemaakt van de beste kwaliteit vet en zaden. Een waar feestmaal voor de meesjes, roodborstjes, merels en musjes in je buurt. En weet je wat? Zelfs de eekhoorntjes zijn er dol op!

Onze handgemaakte vogeltaarten en -kransen zijn niet alleen een hit bij de vogels, maar ook bij verschillende winkels. We leveren niet alleen rechtstreeks aan consumenten, maar ook aan jouw soort zaken: tuincentra, bloemisten, woondecoratie- en cadeauwinkels, warenhuizen en bedrijven die op zoek zijn naar unieke relatiegeschenken.

Handgemaakt met liefde
ls de bladeren vallen en de dagen korter worden, zijn wij op ons best. Met een geolied proces en een flinke dosis passie en liefde, creëren we onze vogeltaarten en -kransen die jouw klanten zeker zullen waarderen.

We hebben dan wel geen showroom, maar dat houdt ons niet tegen. Je bent van harte welkom om de creaties in onze werkplaats te komen bekijken, natuurlijk wel even op afspraak. Of neem een digitaal kijkje in onze online portal.

Maak je account aan
Ben je al nieuwsgierig? Wil je direct een duik nemen in ons dealer portaal? Maak hieronder je account aan. We bekijken je aanvraag nauwkeurig en zodra we groen licht geven, sturen we je de inloggegevens toe.

Ik heb al een account
Welkom terug! Log hier in met je e-mailadres en wachtwoord.

Lukt het even niet? Neem dan contact met ons op via info@vogeltaart.com of 06-13918438

Dealer login aanvragen