Veelgestelde vragen

VERZENDING
Traceren pakket

Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u een Track en Trace code per e-mail, zo kunt u uw pakket volgen. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Misschien is de e-mail in uw ongewenste e-mail terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u per e-mail (info@vogeltaart.com) contact opnemen of via what’s app 06-13918438

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling veilig en snel betalen met Ideal of per bank overschrijving. Bij bank overschrijving wordt de bestelling verzonden zodra de bestelling is bijgeschreven op de rekening van de Vogeltaartfabriek, dit kan soms een dag vertraging opleveren.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?
Na het verzenden van uw order krijgt u automatisch een mail van de koerier met de track en trace gegevens. Geen mail ontvangen? Het kan zijn dat deze mail in uw ongewenste e-mail is beland. Mocht er iets mis zijn gegaan neem dan contact op met: info@vogeltaart.com

Ik wil de bestelling naar een ander afleveraders dan het postadres sturen, is dit mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. Bij het afronden van het bestelproces kunt u bij het afleveradres het adres van de ontvanger toevoegen.

Ik wil de bestelling naar een ander adres laten verzenden, kan dit?
Het is mogelijk om de bestelling van de vogeltaartfabriek te verzenden naar een ander afleveradres dan uw factuuradres. U kunt bij afleveradres het gewenste aflever adres invoeren.

KOPEN VOGELTAARTEN
Kan ik ook rechtstreeks een vogeltaart kopen bij de Vogeltaartfabriek in Voorst?
Ja het is mogelijk om rechtstreeks bij de Vogeltaartfabriek een vogeltaart te komen kopen. Wij hebben geen fysieke winkel, maar het is mogelijk om de vogeltaarten te kopen in een kraampje aan de openbare weg. U kunt dan langskomen wanneer u wilt, 24/7. Betaling kan contant (let op! er is geen wisselgeld aanwezig) of via een betaalverzoekje. Wel is er slecht een deel van het assortiment aanwezig, mocht u op zoek zijn naar een specifiek artikel laat ons dit dan weten via what’s app, dan kunnen wij het voor u klaar leggen.

OVERIG
Ik wil een kaartje met tekst toevoegen bij mijn bestellingen?
In de webshop van de vogeltaartfabriek staan kaartjes met verschillende teksten. Deze kunt u toevoegen in uw winkelwagen en tijdens het afronden van uw bestelling kunt u bij opmerkingen de gewenste tekst voor het kaartje invoeren.

Hoe kan ik mijn vogeltaart het beste bewaren?
De vogeltaart kan het beste op een redelijk koele plek (schuur o.i.d.) bewaard worden. Bewaren in de koelkast is niet nodig. Het is ook belangrijk dat de vogeltaarten op een droge plek bewaard wordt. Ook is het verstandig om de vogeltaart uit de doos te halen, omdat er altijd iets vocht uit de houten schijf kan komen.

Wat is Eco-Roest?
De roestige artikelen van de Vogeltaartfabriek zijn speciaal behandeld met een biologisch azijnzuur waardoor de metalen artikelen in een versneld roestproces zijn terechtgekomen. Het resultaat van het proces van versneld laten roesten noemen we Eco-roest. Roest heeft een warme natuurlijke kleur en uitstraling en geeft af. Roest is metaal zijn grootste vijand, alhoewel het geen dramatisch proces is. Het roest vormt een zeer dichte oxidehuid en schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof. Hierdoor wordt de oxidatie sterk vertraagt, hoewel in de holten die vol staan met water, de corrosie zich wel voortzet. Het artikel zal (wanneer er geen conserverende maatregelen worden genomen) uiteindelijk verroesten en aan de natuur worden teruggeven. Dit is een mooie gedachte want hiermee is de modulaire cirkel weer rond. Metaal is een 100% natuurlijke grondstof en 100% recyclebaar. Afval bestaat niet.