Veelgestelde vragen

VERZENDING
Traceren pakket

Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u een Track en Trace code per e-mail, zo kunt u uw pakket volgen. Heeft u de e-mail niet ontvangen? Misschien is de e-mail in uw ongewenste e-mail terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u per e-mail (info@vogeltaart.com) contact opnemen of via what’s app 06-13918438

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling veilig en snel betalen met Ideal of per bank overschrijving. Bij bank overschrijving wordt de bestelling verzonden zodra de bestelling is bijgeschreven op de rekening van de Vogeltaartfabriek, dit kan soms een dag vertraging opleveren.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?
Na het verzenden van uw order krijgt u automatisch een mail van de koerier met de track en trace gegevens. Geen mail ontvangen? Het kan zijn dat deze mail in uw ongewenste e-mail is beland. Mocht er iets mis zijn gegaan neem dan contact op met: info@vogeltaart.com

Ik wil de bestelling naar een ander afleveraders dan het postadres sturen, is dit mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. Bij het afronden van het bestelproces kunt u bij het afleveradres het adres van de ontvanger toevoegen.

Ik wil de bestelling naar een ander adres laten verzenden, kan dit?
Het is mogelijk om de bestelling van de vogeltaartfabriek te verzenden naar een ander afleveradres dan uw factuuradres. U kunt bij afleveradres het gewenste aflever adres invoeren.

KOPEN VOGELTAARTEN
Kan ik ook rechtstreeks een vogeltaart kopen bij de Vogeltaartfabriek in Voorst?
Ja het is mogelijk om rechtstreeks bij de Vogeltaartfabriek een vogeltaart te komen kopen. Wij hebben geen fysieke winkel, maar het is mogelijk om de vogeltaarten te kopen in een kraampje aan de openbare weg. U kunt dan langskomen wanneer u wilt, 24/7. Betaling kan contant (let op! er is geen wisselgeld aanwezig) of via een betaalverzoekje. Wel is er slecht een deel van het assortiment aanwezig, mocht u op zoek zijn naar een specifiek artikel laat ons dit dan weten via what’s app, dan kunnen wij het voor u klaar leggen.

OVERIG
Ik wil een kaartje met tekst toevoegen bij mijn bestellingen?
In de webshop van de vogeltaartfabriek staan kaartjes met verschillende teksten. Deze kunt u toevoegen in uw winkelwagen en tijdens het afronden van uw bestelling kunt u bij opmerkingen de gewenste tekst voor het kaartje invoeren.

VERZORGINGSTIPS
Vogeltaarten zijn een geweldige manier om vogels naar je tuin te lokken en ze van voedsel te voorzien. Om ervoor te zorgen dat de vogeltaart effectief is en de vogels aantrekt, zijn er enkele belangrijke verzorgingstips die je in gedachten moet houden.

Niet in de regen Ten eerste, plaats de vogeltaart niet in de regen. Hoewel sommige vogelvoeders weerbestendig zijn, kunnen vogeltaarten doorweekt raken en bederven als ze langdurig worden blootgesteld aan regen. Kies daarom een beschutte plek waar de taart droog blijft.

Kies de juiste plaats Daarnaast is het belangrijk om de vogeltaart dicht bij heggetjes, bomen of struiken te plaatsen. Dit biedt vogels beschutting en geeft ze een veilige plek om naartoe te vliegen nadat ze hebben gegeten. Vogels voelen zich op hun gemak als ze zich kunnen verbergen in de buurt van hun voedselbron.

Niet in de volle zon Ook moet je ervoor zorgen dat de vogeltaart niet in de volle zon staat. Direct zonlicht kan ervoor zorgen dat de taart smelt of uitdroogt, wat niet alleen onaantrekkelijk is voor vogels, maar ook schadelijk kan zijn voor hun gezondheid.

Tot slot, als je de vogeltaart nog even wilt bewaren voordat je hem ophangt, bewaar hem dan op een droge en niet al te warme plek. Dit zal ervoor zorgen dat de taart vers blijft en klaar is om aan te bieden wanneer je maar wilt.

Met deze eenvoudige verzorgingstips kun je ervoor zorgen dat de vogeltaart effectief is en vogels naar je tuin trekt. Geniet van het kijken naar de verschillende vogelsoorten die komen genieten van hun traktatie!

Wat is Eco-Roest?
De roestige artikelen van de Vogeltaartfabriek zijn speciaal behandeld met een biologisch azijnzuur waardoor de metalen artikelen in een versneld roestproces zijn terechtgekomen. Het resultaat van het proces van versneld laten roesten noemen we Eco-roest. Roest heeft een warme natuurlijke kleur en uitstraling en geeft af. Roest is metaal zijn grootste vijand, alhoewel het geen dramatisch proces is. Het roest vormt een zeer dichte oxidehuid en schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof. Hierdoor wordt de oxidatie sterk vertraagt, hoewel in de holten die vol staan met water, de corrosie zich wel voortzet. Het artikel zal (wanneer er geen conserverende maatregelen worden genomen) uiteindelijk verroesten en aan de natuur worden teruggeven. Dit is een mooie gedachte want hiermee is de modulaire cirkel weer rond. Metaal is een 100% natuurlijke grondstof en 100% recyclebaar. Afval bestaat niet.